Friday, 10 May 2024

Που είμαστε

Με ένα μόνο κλικ βρείτε την ακριβή τοποθεσία μας και επισκεφθείτε μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, κάνοντας κλικ εδώ

Δημοτικό

Σχολείο και Οικογένεια

Επικοινωνία

Χάρτης Πρόσβασης

Φώτο & Βίντεο


Που βρισκόμαστε Print E-mail
Για πέντε σχεδόν δεκαετίες, το σχολείο μας βρίσκεται στο πλευρό του παιδιού με αμέριστη αγάπη και υψηλό αίσθημα ευθύνης.

Το Σεπτέμβριο του 2002, το διδακτήριό μας, από την καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου εδραζόταν για 44 χρόνια, μεταφέρθηκε λίγες εκατοντάδες μέτρα μακρύτερα, στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου, όπου μετά από έλεγχο πολλών γύρω περιοχών, επιλέχθηκε ο χώρος που στεγάζεται σήμερα.

Βασικότερα κριτήρια επιλογής της συγκεκριμένης τοποθεσίας, οι άνετοι χώροι, η δυνατότητα κατασκευής ευρύχωρων σχολικών αιθουσών, όπως και έγινε, το ιδιαίτερα μεγάλο προαύλιο, ώστε τα παιδιά να έχουν ευχέρεια και ασφάλεια στο παιχνίδι τους και οι εκπαιδευτικοί τη δυνατότητα για άριστη εποπτεία του χώρου και των παιδιών, καθώς επίσης και η απόλυτη ησυχία και η πεντακάθαρη ατμόσφαιρα που επικρατεί στην περιοχή.

Το εκπαιδευτήριό μας, λόγω και της Αττικής Οδού, η οποία βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από αυτό, μπορεί και εξυπηρετεί και οικογένειες που μένουν σε περιοχές που πριν λίγα χρόνια η πρόσβαση δεν ήταν εφικτή. Από τα Πατήσια μέχρι το Ολυμπιακό χωριό, από το Γαλάτσι μέχρι τα Άνω Λιόσια, από την Πετρούπολη μέχρι τη Φιλοθέη, τα σχολικά μας λεωφορεία καλύπτουν δρομολόγια στο λιγότερο δυνατό χρόνο με απαράβατη αρχή του σχολείου μας ο χρόνος παραμονής του κάθε παιδιού στο σχολικό να μην υπερβαίνει τα 30 λεπτά.
Last Updated on Thursday, 19 June 2008 16:09