Friday, 10 May 2024

Που είμαστε

Με ένα μόνο κλικ βρείτε την ακριβή τοποθεσία μας και επισκεφθείτε μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, κάνοντας κλικ εδώ

Δημοτικό

Σχολείο και Οικογένεια

Επικοινωνία

Χάρτης Πρόσβασης

Φώτο & Βίντεο


Διδακτικό Προσωπικό Print E-mail

Το διδακτικό προσωπικό του σχολείου μας, ακολουθώντας πιστά τις αρχές και τις προδιαγραφές του σχολείου μας, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί στα 50 χρόνια λειτουργίας του, προσλαμβάνεται με αυστηρά κριτήρια παιδαγωγικής κατάρτισης και υψηλού αισθήματος ευθύνης, ώστε να μπορέσει να μυήσει τα παιδιά στις γνώσεις που η σύγχρονη κοινωνία απαιτεί και να τα γαλουχήσει με τις αρχές και τα ιδανικά που θα τα βοηθήσουν να γίνουν υπεύθυνοι, αξιοπρεπείς πολίτες και οικογενειάρχες στην απαιτητική κοινωνία που τα περιμένει.

Με αυστηρά κριτήρια ήθους και συμπεριφοράς και με απαραίτητη προϋπόθεση την τουλάχιστον 5ετή προϋπηρεσία, προσλαμβάνεται και το βοηθητικό προσωπικό του σχολείου (οδηγοί – συνοδοί). Αδιαπραγμάτευτη αρχή που διέπει όλους τους εργαζόμενους στο εκπαιδευτήριο μας, η αγάπη και το υψηλό αίσθημα ευθύνης.

Σε κάθε εργαζόμενο στο εκπαιδευτήριο που έρχεται σε επαφή με τα παιδιά καλλιεργείται αυξημένο αίσθημα ευθύνης και πνεύμα συνοχής και συνεργασίας.

Το ανθρώπινο δυναμικό ενός σχολείου είναι ίσως το πιο σημαντικό εργαλείο για αποτελεσματική δράση. Η ευελιξία, ο δυναμισμός, η αυτοπεποίθηση, η αντοχή, η επιμονή αλλά και τα στοιχεία του χαρακτήρα του προσωπικού, όπως το ενδιαφέρον, η ακεραιότητα και η εντιμότητα, βοηθούν τους μαθητές να αναπτύξουν σωστά πρότυπα στη ζωή τους.

Οι εκπαιδευτικοί του προγράμματος προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και σαν εμψυχωτές ομάδας αλλά και σαν προσωπικοί φίλοι του κάθε παιδιού.

Last Updated on Wednesday, 04 April 2012 14:59